ÖTÖKKÄILTA

Aika: 27.8.2019 klo 16 - 19
Paikka: Pihlajatie 34, Helsinki

Ötökkäillassa perehdytään hyönteisten ja hämähäkkien maailmaan. Käydään etsimässä ötököitä luonnosta ja tutkitaan löydöksiä luuppien ja mikroskooppien avulla. Kuvien avulla tutustutaan tarkemmin ihmisistä kiinnostuneiden hyttysten, paarmojen, punkkien ja ampiaisten elämään ja pohditaan, miksi luonnon monimuotoisuus on meille tärkeää. Mikroskoopilla voi itse tutkia, vaikka hyönteisten silmiä ja hämähäkkien myrkkyhampaatkin näkyvät hyvin. Osaa hämähäkit hirvittävät, mutta varsinkin pienet hyppyhämähäkit ovat hauskan näköisiä suurine silmineen (joita hämähäkeillä on kaikkiaan kahdeksan). Jäsenilta sopii koko perheelle! Ilmoittautuminen Helsingin yhdistykseen 22.8. mennessä, neuvonta@allergiahelsinki.fi tai p. 044 047 7054.